ORM-SU
zväčšiť obrázok
ORM-SU
536,40 € s DPH 470,00 € bez DPH
564,00 € s DPH Cena platí len na e-shope Cena s DPH Cena bez DPH
Potrebujete poradiť?
Kontaktujte nás!
Názov | Kód |
| Dostupnosť | Cena bez DPH a nákup | Do košíka | |||||||||
ORM 1SU | ORM_1SU | 5 – 10 pracovných dní |
Ušetríte:
5%
Bežná cena:
470,00 €
bez DPH
564,00 € s DPH
Cena produktu:
447,00 €
bez DPH 536,40 € s DPH | |||||||||||
ORM 2SU | ORM_2SU | 5 – 10 pracovných dní |
Ušetríte:
5%
Bežná cena:
370,00 €
bez DPH
444,00 € s DPH
Cena produktu:
352,00 €
bez DPH 422,40 € s DPH |
Praktický a robustný dizajn umožňuje jednoduché, efektívne a udržateľné používanie v každodennom živote. Veľký, ľahko čitateľný displej s integrovaným zobrazením teploty podporuje užívateľa pri spoľahlivom stanovení merania. Integrovaná automatická teplotná kompenzácia (ATC) znamená, že môžete pracovať jednoducho a rýchlo, pretože nemusíte manuálne prevádzať merania. Rýchla a užívateľsky príjemná kalibrácia refraktometra je možná kedykoľvek pomocou komerčne dostupnej destilovanej vody. Refraktometre KERN ORM sú presné a univerzálne bezúdržbové digitálne ručné refraktometre. Ďalšími kľúčovými vlastnosťami sú ľahká manipulácia a robustnosť. Refraktometre série KERN ORM sú chránené proti prachu a striekajúcej vode podľa medzinárodnej triedy ochrany IP65. Refraktometer môžete po použití opláchnuť pod tečúcou vodou
V rozsahu dodávky:
- Pipeta
- 1 × AAA (1,5 V)
- Používateľská príručka
Technické dáta
Teplota merania: 0 – 40 °C
Celkové rozmery š×h×v 121 × 58 × 25 mm
Čistá hmotnosť cca. 289 g
Napájanie: 1 × AAA (1,5 V)
Životnosť batérií: cca. 10 000 meraní
ATC (automatická teplotná kompenzácia)
Minimálny objem vzorky: 2 kvapky
Nasledujúce modely sú vhodné najmä na priame meranie rôznych druhov cukru. Tie slúžia na stanovenie obsahu príslušného druhu cukru v tekutinách na vodnej báze. Je možné prepínať medzi štyrmi rôznymi stupnicami.
Hlavné oblasti použitia:
Potravinársky priemysel: nápoje, ovocie, sladkosti
Poľnohospodárstvo: Stanovenie stupňa zrelosti ovocia na kontrolu kvality počas zberu
Reštaurácie a priemyselné kuchyne
Typ | Stupnica | Rozsah | Dielik |
ORM 1SU | Index lomu | 1,3330 nD - 1,5177 nD | 0,0001 nD |
Brix | 0,0 % - 90,0 % | 0,10% | |
Fruktóza (ovocný cukor) | 0,0 % - 68,9 % | 0,10% | |
Glukóza (dextróza) | 0,0 % - 59,9 % | 0,10% | |
ORM 2SU | Brix | 0,0 % - 50,0 % | 0,10% |
Laktóza (mliečny cukor) | 0,0 % - 16,5 % | 0,10% | |
Maltóza (sladový cukor) | 0,0 % - 15,6 % | 0,10% | |
Dextrán | 0,0 % - 10,6 % | 0,10% |